T. Theeuwes Orthopedie is opgericht in 1976 door Ton Theeuwes.
In 1993 werd Ralph Voogd aangenomen als leerling orthopedisch schoentechnicus. Hij had al ervaring op het gebied van schoenmaken, aangezien zijn opa en vader hem voor waren gegaan in de schoenenbranche. Zij hadden een schoenenfabriek in Kaatsheuvel en hoewel daar enkel confectieschoeisel vervaardigd werd, koos Ralph voor de opleiding orthopedische schoentechniek. Deze opleiding heeft Ralph in 2000 succesvol afgerond.

In 2006 werd Ralph mede-eigenaar van T. Theeuwes Orthopedie, samen met Ton Theeuwes vormde hij een VOF.
Sinds 2016 is Ton met pensioen en is Ralph een eenmanszaak gestart. Hij runt T. Theeuwes Orthopedie samen met zijn vrouw Tineke Theeuwes.

Bij T. Theeuwes Orthopedie zijn 4 personen werkzaam, we stellen ze graag aan je voor!

Ralph Voogd
Eigenaar T. Theeuwes Orthopedie

Tineke Theeuwes
Administrateur / Gemachtigde
Contactpersoon

Chris

Orthopedisch schoentechnicus

Kim
Productie
medewerker

Neel
Productie
medewerker

Anke
Officemanager

Vestigingen

Wij zijn gevestigd in Best en Geldrop.
In Geldrop beschikken we over een zogenaamde aanmeet locatie en in Best is onze hoofd locatie gevestigd. Op onze hoofd locatie in Best is ons kantoor, ons magazijn en de werkplaats gesitueerd.
In deze werkplaats worden alle schoenen vervaardigd en beschikken we over alle machines en materialen die benodigd zijn om schoenaanpassing te realiseren.
In onze vestiging in Geldrop kunnen kleine aanpassingen aan schoenen verzorgd worden maar wanneer er meer komt kijken bij een aanpassing nemen wij uw schoenen mee naar onze werkplaats in Best.
Wij leveren oplossingen van hoge kwaliteit en werken daarom enkel met de beste hoogwaardige materialen.

Samenwerking medisch specialisten

Naast onze twee vestigingen zijn wij ook actief in samenwerking met medisch specialisten. Wij werken nauw samen met het St. Anna Ziekenhuis  te Geldrop alsmede het  Libra revalidatiecentrum Blixembosch te Eindhoven.