Theeuwes Orthopedie Best voor orthopedische en maatschoenen

Links

Wij zijn lid van de n.v.o.s. (nederlandse vereniging orthopedische schoentechniek), en zijn een door de s.e.m.h. erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf. 

 

Wij werken o.a. samen met:

Podotherapie Brons, voetverzorging/pedicure Amiek van Haaren, praktijk oefentherapie Cesar Best-Oirschot, maatschap fysiotherapie en manuele therapie De Vriend, St.Anna ziekenhuis locatie Geldrop poli orthopedie en revalidatiecentrum Blixembosch.

 
Voor meer informatie zie:

- (Spreekuuradres) St. Anna ziekenhuis Geldrop: www.st-anna.nl       

- Branchevereniging van leveranciers: NVOS

- Stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen: SEMH

www.podotherapiebrons.nl

- Amiek van Haaren voetverzorging Best

- www.oefentherapiecesarbest.nl

- www.fysiotherapiedevriend.nl

- Groothandel in leder en fournituren Boomsma

 

Klachtencommissie Orthopedische en Medische Hulpmiddelen.

Het kan voorkomen dat u als klant niet helemaal tevreden bent. Wij vragen u in dit geval te allen tijde contact met ons op te nemen. In onderling overleg proberen we samen tot een goede oplossing te komen. 
Mocht het zijn dat wij er samen met u als klant niet uit komen, dan kunt u een beroep doen op de Klachtencommissie Orthopedische en Medische Hulpmiddelen. De klachtencommissie kan een onafhankelijke bemiddelaar aanwijzen.
Mocht het toch niet lukken de klacht op te lossen, dan kunt u een klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie. De folder en het klachtenformulier kunt u vinden op de site van de Nederlandse Vereniging Orthopedische Schoentechniek, NVOS-Orthobanda. 
NVOS

 

T. Theeuwes Orthopedie
Buitenweg 15
5683 PM Best
Nederland

T: 0499-391455

Website door: Voogd Web Design